Pacsi Blog

Hasznos tudnivalók és tippek kis kedvenceink egészségéért.


Napjainkban minden hetedik gazdi fordul kedvencével állatorvoshoz allergiás panaszokkal. A nyers étrendre való váltás nemcsak a tüneteket szünteti meg, hanem a probléma okát is kizárhatja.

Közeleg a Karácsony, mindenhol színes, csillogó díszek, fényjátékok, angyalkák, rénszarvasok, hópelyhek sorakoznak. Nincs is jobb, mint az adventi készülődésben kimenni a főtérre, inni egy finom forralt bort, majd hazamenni, a hidegből bemenni a jó meleg szobába, és felmelegedni a kandalló előtt.

Az étrend kialakításakor méltatlanul kevés figyelmet kapnak az olajok, pedig az egészség megőrzése, és számos kialakult megbetegedés gyógykezelésében kiemelt szerepe van a többszörösen telítetlen zsírsavak adagolásának.

A kiegyensúlyozott étrend kialakításához a nemzetközi ajánlások szerint, 4-5 különböző állatfaj húsát kell etetni. Az egyes állatfajok húsa különböző kombinációban tartalmazza a fehérjék felépítéséhez szükséges aminosavakat, eltérő a zsírsav összetételük, az ásványi anyag-, és vitamin tartalmuk is. Ha csak egyféle húst etetünk, nagy valószínűséggel...

Címünk:

6000. Kecskemét, Hoffmann János u. 13.

Telefonszám:

+36/70-453-4721