Wolfsblut VetLine Urinary kutya konzerv 395g

Sztruvit köves kutyáknak. A Wolfsblut VetLine Urinary teljes értékű diétás eledel felnőtt kutyák számára a húgyutak egészségének támogatására; hozzájárulhat a struvitkövek feloldásához és a struvitkövek kiújulásának csökkentéséhez.

A kutyája fokozott vizelési ingert mutat, vagy hirtelen már nem fogad szót otthon? Nehezen tud lekapcsolódni, vagy tovább tart a szokásosnál? Ne várjon, és minden húgyúti problémát ellenőriztessen állatorvosával.

A húgyúti betegség - akár bakteriális fertőzés, akár életkor, fajta vagy táplálkozás miatt - fájdalmas húgykövek kialakulásához vezethet. Kutyáknál a húgykövek leggyakoribb típusai az úgynevezett struvitkövek, amelyeket az ásványi anyagok és anyagok húgyhólyagban történő lerakódása okoz. Mivel kutyája nem tudja kiválasztani őket a vizelettel, a négylábú betegnek szüksége van az Ön támogatására.

A Wolfsblut VetLine Urinary segít kutyájának húgyúti problémák esetén:

1. A struvitkövek megelőzésével: Az alacsony fehérjetartalom és a beállított mennyiségű magnézium és foszfor megakadályozza a struvitkövek (új) képződését.

2. A struvitkövek feloldásával: Metionin hozzáadásával a vizelet pH-értéke (6,2-6,5) optimalizálódik. A savanyú vizelet feloldhatja a meglévő struvit köveket.

3. Ennél a diétánál elengedhetetlen a fokozott folyadékbevitel, hogy növelhető legyen a vizelet mennyisége és a húgyutak kellően kimosódjanak.

WOLFSBLUT VetLine URINARY röviden:

Különösen struvit kövekkel rendelkező kutyák számára

Hozzájárul a struvit kövek feloldásához

Megakadályozza a struvit kövek képződését a beállított magnézium-, foszfor- és fehérjetartalom révén

Gabonamentes recept

Összetétel: Teljes értékű diétás eledel felnőtt kutyáknak csirke 60%, édesburgonya 7%, sütőtök 2%, lazacolaj 1,0%, lucerna, ásványi anyagok, csicsóka, pitypang, csalán, mannán-oligoszacharidok (prebiotikus MOS), frukto-oligoszacharidok (prebiotikus FOS) , Kalcium-szulfát 0,25%. Vizelet savanyító: DL-metionin, nátrium-hidrogén-szulfát.

Analitika: Nyersfehérje 8%, nyers zsír 6%, nyershamu 2%, nyersrost 1,4%, kalcium 0,21%, foszfor 0,2%, nátrium 0,2%, magnézium 0,019%, kálium 0,27%, klorid 0,5%, kén 0,2%, nedvesség 78 %.

Adalékok kg-onként Táplálkozási adalékok: A-vitamin (retinil-acetát formájában) 2500 NE, D3-vitamin (kolekalciferol formájában) 250 NE, E-vitamin (all-rac-alfa-tokoferil-acetát formájában) 25 mg, biotin 25 mg, cink (cink-oxid formájában) 20 mg , réz (mint réz(II)-szulfát, pentahidrát) 1 mg, jód (mint kalcium-jodát, vízmentes) 0,75 mg, DL-metionin 600 mg. Technológiai adalékok: Nátrium-hidrogén-szulfát 500 mg.

Testsúly
Mennyiség/nap

1 - 5 kg 385 g
5 - 10 kg 385 - 645 g
10 - 20 kg 645 - 1090 g
20 - 30 kg 1090 - 1475 g
30 kg fölött 1475 g-tól

Energiatartalom: 400 kJ ME/100 g.

A struvitkövek oldására: 5-12 hét, a struvitkövek kiújulásának csökkentésére: legfeljebb 6 hónap.

Felhívjuk figyelmét, hogy a teljes értékű diétás táplálék csak az állatorvosi kezelést támogatja, nem helyettesíti. Használat előtt és az etetési időszak meghosszabbítása előtt javasolt állatorvos tanácsát kikérni.

A megadott mennyiségek csak tájékoztató jellegűek, és az etetési mennyiséget kutyája egyéni szükségleteihez kell igazítani. Minden kutya egyedi, és az optimális etetési mennyiség számos tényezőtől függ, mint például az életkor, a nem, az aktivitási szint, az anyagcsere és a környezet.

Tárolja hűvös és száraz helyen. Felbontás után legfeljebb 24 óráig tárolandó hűtőszekrényben.

1 690 Ft