Wolfsblut VetLine Renal kutya konzerv 395g

Támogatja a veseproblémákat. A WOLFSBLUT VetLine RENAL teljes értékű diétás eledel felnőtt kutyák számára a veseműködés támogatására krónikus veseelégtelenség esetén és az oxalátkövek képződésének csökkentésére.

 A kutyája olthatatlan szomjúságot mutat, és hirtelen már nem fogad szót otthon? Ahelyett, hogy egészséges és vidám lenne, gyengének és étvágytalannak tűnik? Vesebetegség lehet az oka, mert ha a méreganyagok és salakanyagok már nem bomlanak le kellőképpen, az számos tünethez vezet.

Az idősebb kutyákat különösen érintik a veseproblémák, de az akut esetek, mint például a mérgezés, keringési problémák vagy gyógyszeres kezelés, szintén befolyásolhatják a veseműködést. Ha ezt a gyanút az állatorvos megerősíti, aktívan segíthet négylábú barátjának, hogy újra jobban érezze magát.

A Wolfsblut VetLine Renal támogatja veseproblémákkal küzdő kutyáját:

1. Csökkentett a fehérjetartalom, így az étel könnyebben emészthető és hasznosítható. Ez azt jelenti, hogy kevesebb bomlástermék keletkezik – és a veséknek már nincs annyi dolga.

2. A foszfor és a nátrium csökkentése segíti a szervek védelmét. Ha a felesleges foszfor már nem ürül ki, az további problémákhoz vezethet.

3. A megnövekedett omega-3 zsírsavtartalom csökkentheti a gyulladást, és így fenntarthatja a vese fennmaradó teljesítményét.

4. Lúgosító tulajdonságainak köszönhetően az élelmiszer megelőzheti az oxalátkövek (húgykövek) kialakulását. Ezeknek az ásványi anyagokat tartalmazó kristályoknak a felhalmozódását a savas vizelet segíti elő.

5. A könnyen emészthető csirkehúsból és édesburgonyából készült recept nemcsak állatbetegeinknek, hanem nekik is ízlik.

És még jobb: minden beállítás ellenére a WOLFSBLUT VetLine RENAL megfelel az igényeknek. Kedvence mindent megkap, hogy fenntartsa a test tartalékait és az izmokat – mindkettő fontos előfeltétele az egészségnek és az egészség megőrzésének.

A Wolfsblut VetLine Renal röviden:

Különösen krónikus veseelégtelenségben szenvedő kutyák számára

A csökkentett foszfor- és nátriumtartalomnak köszönhetően tehermentesíti a vesét

A vesék tehermentesítése a beállított fehérjetartalom révén

A szervezet támogatása esszenciális zsírsavakkal és prebiotikumokkal

Az oxalátkövek megelőzése vagy csökkentése

Magas elfogadottság még egyébként alacsony étvágy mellett is.

Összetétel: csirke 62%, édesburgonya 5,5%, sütőtök 5%, napraforgóolaj 1,7%, repceolaj 1,7%, ásványi anyagok (0,1% kálium-citrátot tartalmaz*), lucerna, pitypang, csalán, csicsóka, mannan- oligoszacharidok (prebiotikus MOS), frukto-oligoszacharidok (prebiotikus FOS), metil-szulfonil-metán (MSM) 0,05%.

Fehérjeforrások: csirke.

Analitika Nyersfehérje 5%, nyers zsír 9%, nyershamu 1,8%, nyersrost 0,5%, kalcium 0,17%, foszfor 0,11%, kálium 0,35%, nátrium 0,11%, magnézium 0,02%, klorid 0,25%, kén 0,20%, omega- 6 zsírsav 0,70%, omega-3 zsírsavak 0,10%, D-vitamin 250 NE/kg, hidroxprolin 0,15%, nedvességtartalom 79%.

Adalékok kg-onként Táplálkozási adalékok: A-vitamin (retinil-acetát formájában) 2500 NE, D3-vitamin (kolekalciferol formájában) 180 NE, E-vitamin (all-rac-alfa-tokoferil-acetát formájában) 25 mg, biotin 25 mg, cink (cink-oxid formájában) 20 mg , réz (mint réz(II)-szulfát, pentahidrát) 1,5 mg, jód (mint kalcium-jodát, vízmentes) 0,75 mg. *vizelet lúgosító.

Testsúly
Mennyiség6nap
1 - 5 kg 315 g-ig
5 - 10 kg 315 - 530 g
10 - 20 kg 530 - 890 g
20 - 30 kg 890 - 1210 g
30 kg-tól 1210 g-tól

Energiatartalom: 472 kJ ME/100 g.

Veseműködés támogatására krónikus veseelégtelenségben: kezdetben 6 hónapig. Átmeneti veseelégtelenség esetén: 2-4 hét. Az oxalát kőképződés csökkentése érdekében: legfeljebb 6 hónapig.

Felhívjuk figyelmét, hogy a teljes értékű diétás táplálék csak az állatorvosi kezelést támogatja, nem helyettesíti. Használat előtt, vagy az etetési időszak meghosszabbítása előtt javasolt állatorvos tanácsát kikérni.

A megadott mennyiségek csak tájékoztató jellegűek, és az etetési mennyiséget kutyája egyéni szükségleteihez kell igazítani. Minden kutya egyedi, és az optimális etetési mennyiség számos tényezőtől függ, mint például az életkor, a nem, az aktivitási szint, az anyagcsere és a környezet.

Tárolja hűvös és száraz helyen. Felbontás után legfeljebb 24 óráig tárolandó hűtőszekrényben.


1 690 Ft