Wolfsblut Range Lamb Small Breed Adult - Bárány rizzsel 2 kg

A bárányhús számos fontos ásványi anyagot tartalmaz, különösen a vasat, a cinket és a niacint, amelyek fontosak a sejt- és vérképzésben, az immunrendszer erősítésében, az energiatermelésben és az idegrendszerben. Gabonamentes, mivel az egyik leggyakoribb allergia kiváltó ok a kutyáknál Értékes superfoodokkal, mint a teljes kiőrlésű rizzsel, almával, borsóval és szederrel.

A farkasok Észak-Amerika sziklás hegyeiben, a sarkvidéki tundrában, Európa hegyeiben és erdeiben, valamint Közép-Ázsia sivatagain és sztyeppéin vadásznak zsákmányra. Ez biztosítja számukra a húst és tápanyagban gazdag belsőséget, de a zsákmány gyomortartalmán keresztül zöldségeket, gyümölcsöket, bogyókat, gyökereket és gyógynövényeket is. A gabonafélék nem tartoznak ide.

A farkas így jut hozzá a számára szükséges vitaminokhoz, ásványi anyagokhoz, nyomelemekhez, enzimekhez és másodlagos növényi anyagokhoz. Mivel a farkas minden kutya őse, a Wolfsblut száraz kutyaeledelünk a farkas természetes étkezési szokásain alapul. Sok húst vagy halat tartalmaz értékes összetevőket tartalmazó superfoodokkal kombinálva - akárcsak a természetben, gabona nélkül. Szokatlan húsfajtákból és tápanyagban gazdag superfoodokból álló válogatásunk a farkas élőhelyein és a táplálékuk színpompás változatosságán alapul.

A Wolfsblut minden kutyának a fajnak megfelelő és eredeti étrendet kínál, és változatos kínálatával mindenki talál valamit, amit szeret. A RANGE LAMB ADULT szárazeledel formulája ötvözi a farkas étrendjét a helyes kutyatáplálásról szóló legújabb tudományos ismeretekkel.

A RANGE LAMB ADULT egyes takarmánykomponenseit állatorvosokkal állították össze, hogy illeszkedjenek a farkas természetes zsákmánymintájához és a holisztikus kutyatáplálkozás ismeretéhez. Ez teszi egyedivé a Wolfsblut szárazeledelt.

A teljes kiőrlésű rizs különösen magas B-vitaminban, vasban, cinkben, magnéziumban és káliumban a fehér, hántolt rizshez képest.

Alma: 30 vitaminnal, nyomelemekkel, rostokkal, ásványi anyagokkal és fitokemikáliákkal, például polifenolokkal és pektinnel, igazi tápanyagbomba.

Borsó: A telítetlen zsírsavakon kívül a kis fehérje tottában rengeteg rostot is tartalmaz, ami jót tesz az emésztésnek és szabályozhatja a vércukorszintet.

Szeder: A bogyók különösen nagy mennyiségű magnéziumot és vasat tartalmaznak. A szeder A-provitamin- és E-vitamin-tartalmával is legyőzi őshonos rokonait.

Összetevők:
Bárány 61% (ebből friss bárány 26%, szárított bárány 25%, bárányzsír 10%), teljes kiőrlésű rizs 17%, lazacolaj, rizscsíra, alma 5%, körte 4%, szeder 0,5%, cékla 0,5%, tojás , szárított borsó, frukto-oligoszacharidok (prebiotikus FOS), mannán-oligoszacharidok (prebiotikus MOS), yucca schidigera kivonat.

Analitika: Nyersfehérje 27%, nyers zsír 16%, nyershamu 7%, nyersrost 2,5%.

Adalékanyagok: A-vitamin (retinil-acetát formájában) 21 871 NE, D3-vitamin (kolekalciferol formájában) 1 471 NE, E-vitamin (all-rac-alfa-tokoferil-acetát formájában) 710 mg, vas (vas- és szulfát-monohidrát formájában) vas (II) aminosav kelát, hidrát) 95 mg, cink (mint cink-szulfát, monohidrát és aminosav cink kelát, hidrát) 150 mg, mangán (mint mangán-szulfát, monohidrát) 36 mg, réz (mint réz-szulfát, pentahidrát és aminosav réz-kelát, hidrát) 15 mg, jód (vízmentes kalcium-jodát formájában) 0,9 mg, szelén (nátrium-szelenit formájában) 0,23 mg, DL-metionin 2126 mg, taurin 1000 mg, L-karnitin 82 mg.

Etetési ajánlás:

Testsúly Mennyiség/nap

1 - 2 kg 25 - 35 g
2 - 3 kg 35 - 45 g
3 - 4 kg 45 - 55 g
4 - 5 kg 55 - 75 g
5 - 7 kg 75 - 90 g
7 - 10 kg 90 - 130 g
10 - 15 kg 130 - 165 g
15 - 20 kg

165- 205 g


20 kg+ 205 g +

A megadott mennyiség csak tájékoztató jellegű. A táplálék mennyiségét az életkornak, fajtának és aktivitásnak megfelelően kell beállítani.

A kutyájának mindig rendelkezésre kell állnia friss víznek.

8 290 Ft