Wildes Land csirke és lazac ropogós töltött snack macskáknak 50 g

A csirke és lazac snack párnák sok csirkét és lazacot, valamint fontos vitaminokat és taurint tartalmaznak, amelyek értékesek a macska létfontosságú életéhez. 

Rágcsálópárnáinkkal természetes és a fajnak megfelelő jutalomfalattal etetheti a macskákat. Az ausztriai gyártás során az összetevőket finoman dolgozzák fel, hogy a macskák által kedvelt optimális állagot érjék el. Gabonát egyáltalán nem használunk. Ropogós héjukkal és krémes töltelékükkel kiváló fogadtatással nyűgöznek le. A rágcsálnivalók a mindennapi élet fontos részét képezik bársonymancsoddal, és lehetőséget adnak arra, hogy tovább erősítsd az emberek és állatok közötti intim kapcsolatot.

Az étkezések közötti nassolásnál is fontos odafigyelni a minőségre és az alapanyagokra. Ez a szeretettel elkészített macskafalat üdvözlő csemege macskája számára, vagy játékos változást kínál.

-A csirkehús és lazac falatok röviden: Sok hússal: Sok csirke és lazac magas emészthető fehérjéket tartalmaz Gabonamentes recept:

-A gabona hiánya nagyon jó emészthetőséget biztosít

-Magas elfogadottság: A sok csirke és lazac biztosítja, hogy a macskák imádják a falatot

-Krémes töltelék: Kívül ropogós héj, belül krémes töltelék

-Cukor-, színezék-, íz- és tartósítószer-mentes

-Szeretettel készült Ausztriában

Összetétel: Szárított csirkehús 24%, szárított burgonya, szárított borsó, szárított lazac 14%, baromfi zsír, marhahús zsír, szárított édesburgonya, szárított áfonya 1%, ásványi anyagok.Analitika: Nyersfehérje 31%, nyers zsír 20%, nyersrost 1,5%, nyershamu 9%.Adalékok kg-onként Táplálkozási adalékanyagok: A-vitamin 9000 NE, D3-vitamin 630 NE, E-vitamin 90 mg, taurin 1000 mg.Használja snackként vagy csemegeként, és szükség szerint csökkentse a napi etetést. Kérjük, mindig biztosítson friss vizet macskájának. Kérjük, felügyelet mellett etesse az uzsonnát.

690 Ft