Vita Aid® 150g - immunrendszer erősítő

Az immunrendszer komplex támogatására kurkumával és feketebors kivonattal

Akkor ajánljuk, ha kedvenced immunrendszere regenerálásra szorul, vagy egészséges, de teljeskörűen támogatnád szervezete védelmi mechanizmusait.

Részletek

17 aktív tápanyag egyedi kombinációjával - közöttük kurkumin és feketebors kivonattal, Omega-3 zsírsavakkal, esszenciális aminosavakkal és vitaminokkal - az Oatinol® Delivery System(hatékony felszívódást támogató vivőrendszer) segítségével - támogatja a szervezet természetes védelmi mechanizmusait, regenerációját az immunrendszert érő kihívások, betegségek esetén.

* Kurkumin * Feketebors kivonat * Béta-karotin * Élesztő * MSM * Oligoszacharidok * Omega-3 * Glutamin * A, C, D3 és E vitamin* Szelén100% GMO mentes, szójamentes formula

TUDTAD-E?

  • A Kurkumin kivonat természetes gyulladáscsökkentő hatású antioxidáns
  • A Piperin feketebors kivonat elősegítheti az aktív összetevők (pl. kurkumin) jobb felszívódását
  • Az Oatinol® Delivery System™(vivőrendszer) galaktolipid emulgeálókkal, értékes antioxidánsokkal, béta-glükán és foszfolipidek segítségével támogatja az összetevők hasznosulását anélkül, hogy irritálná az emésztőrendszert

TIPP:

Ideális választás:

  • Gyógyszeres, féreghajtó, kullancs ellenes kezeléseket követően a szervezet természetes méregtelenítő folyamatainak támogatására
  • Sérülést, betegséget követően a gyorsabb felépülés elősegítésére

Alkalmazás

Folyamatosan, az étrend kiegészítéseként javasolt.

Napi adag kalkulátor

A csúszkát mozgatva válaszd ki kedvenced testsúlyát és nézd meg, mennyi az ajánlott napi adag a termékből és meddig elég neki ez a kiszerelés.

< 5 kg23 kg40+ kg5 g / napEz a kiszerelés (150 g)
30 napig elég.

Adagolás

AJÁNLOTT NAPI ADAG:

Fenntartó mennyiség

1g / 5kg

1 mérőkanál kb. 5g

Teljes támogatás ízületi problémák esetén

2g / 5kg

1 mérőkanál kb. 5g

Kúraszerűen, vagy folyamatosan is adható.

A megadott napi mennyiség csak általános ajánlás, a napi ajánlott bevitel egyedenként eltérő lehet, függ kedvenced étrendjétől, aktivitásától, életkorától.

TÁROLÁS:

Száraz, hűvös helyen, közvetlen napfénytől óvva tárold.

Mi van benne?

ÖSSZETEVŐK:

kurkuma kivonat, feketebors kivonat, fekete zab, kendermag, mikronizált répapép, kalcium karbonát, 4,2% Omega-3 zsírsavak, 3% frukto oligoszacharidok, barna alga,, növényi olajok és zsírok (Oatinol), 0,25% MSM (metil-szulfonil metán)

ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK:

nyersfehérje: 15%, nyers olajok és zsírok 8,5%, nyersrostok:14%, nyershamu: 10%

6 790 Ft