Trixie Catch the Light LED Pointer

Ezzel a macskajátékkal órákon át lefoglalhatja cicáját. A Trixie Catch the Light LED Pointer játéka egy kis hal formájú fénycsóvát sugároz. Mozgassa, ugráltassa a kis halacskát a szobában, hadd robogjon át a falakon, bútorokon, padlózaton! Meglátja, mennyi örömöt, játékélményt fog okozni macskájának és Önnek is, amint kedvence lelkesen veti magát a zsákmány után!

A Trixie LED Pointer Catch the Light jellemzői vázlatosan:

  • LED hal motívummal
  • Világítási időtartam: kb. 100 óra
  • 3 elemmel együtt, típus: CX927
  • Hossza: kb. 5 cm


Szíveskedjen figyelembe venni:
Egy valójában el nem kapható zsákmány utáni vadászat nem kielégítő a cica számára. Ahhoz, hogy az állat ne legyen frusztrált, egy huzamban ne játsszanak sokáig csak ezzel a játékkal! Emellett időközönként dicséretként adjon kedvencének egy-egy jutalomfalatot, vagy a LED-es játékot folytassák vagy zárják le valamilyen tényleg elkapható játékkal - pl. játékpálcával, labdával vagy játékegérrel! Így cicája valódi vadász-sikerélményt élhet át, s így már előre örül, ha a kis száguldozó, ám soha el nem kapható halacskával is játszhat.

Megjegyzés:
Mint bármely más termék esetében, az ezen játékkal való foglalatosság közben is figyeljen macskájára! Rendszeresen vizsgálja meg a játékot, és ha hibásnak vagy hiányosnak találja azt, cserélje le, mert csak így tudja biztonsággal elkerülni az állat esetleges sérülését!

Az akkumulátorok/elemek kezelésének irányelve

Sok készülékhez mellékelik az akkumulátorokat/elemeket (pl. amelyek a távirányítók működéséhez szükségesek). Egyes készülékekbe már eleve bele is építik azokat. Mint akkumulátorok/elemek értékesítésével foglalkozó kereskedés, az akkumulátorok/elemek kezelésének irányelvei értelmében mi is kötelesek vagyunk tájékoztatni a fogyasztókat a következőkről:
Az akkumulátorokat/elemeket nem szabad a normál háztartási szemétbe dobni. Kérjük, adja le az elhasznált akkumulátorokat/elemeket a helyi kereskedésekben vagy azon kommunális gyűjtőhelyeken, amelyek azok ártalmatlanításáról a hatályos törvények szerint gondoskodnak.

Az akkumulátorokon/elemeken egy áthúzott szemeteskosár jelzi, hogy veszélyes hulladéknak minősülnek és a fő szennyezőanyagukat jelentő nehézfémeket a kémiai vegyjelükkel nevezik meg (Cd-kadmium, Pb-ólom és Hg-higany).

790 Ft