My Bulldog Herbs – BODYWELL – immuntámogatás

Kiszerelés: 50 g
Gyógynövények: csalán, kamilla, zsálya, kasvirág, csipkebogyó.
Különlegessége: GMO mentes
Használati korlátozás: nincs

 

Milyen esetekben ajánlom a My Bulldog Herbs Bodywell gyógynövénykeveréket?

Akkor válaszd, ha kutyád immunrendszere nem megfelelően működik és szükség lenne egy kis természetes turbózásra. A kifejezetten immuntámogatásukról ismert gyógynövényeket úgy válogattam össze, hogy természetesen úton segítse kutyádat, amikor allergiával, megfázással vagy bármilyen gyenge immunrendszerre visszavezethető betegséggel küzd. Fontos azonban, hogy mindig tájékoztasd az állatorvosotokat arról, hogy kutyád gyógynövényeket is kap.

A My Bulldog Herbs Bodywell gyógynövénykeverék, amit kifejezetten megelőzésre fejlesztettem

Miért lett már az elsők között egy ilyen gyógynövénykeverékünk? Azért mert nagyon fontos, hogy a szervezetet sose hanyagoljuk el. Nem csak akkor kell feltölteni, amikor teljesen le van merülve és már a betegség jelentkezik. Kúraszerűen, adott időközönként érdemes egy kicsit feltölteni, hogy az esetleges betegségeket könnyebben le tudja küzdeni vagy el is tudja kerülni. Fontos az immunrendszer támogatása. Ami pedig igazán fantasztikus, hogy ezt szintetikus készítmények nélkül is meg tudod adni kutyádnak. A gyógynövények nagyon széles spektrumon működnek, de – mint ahogy azt már említettem – nem agresszíven hatnak. Akkor és ott fejtik ki a hatásukat, ahol szükséges.

Mi a My Bulldog Herbs Bodywell gyógynövénykeverék titka?

Kivételes minőségű gyógynövényeket választottam és nem elégedtem meg a gyengébb minőséggel, ugyanis a begyűjtés, szárítás, feldolgozás módja mind meghatározzák a gyógynövények hatóanyag tartalmát. Éppen ezért kizárólag a legmagasabb minőségű gyógynövények kerülhetnek a My Bulldog Herbs dobozokba. Ez teszi lehetővé, hogy nem kell óriási adagban a kutyád ételére szórnod, ugyanis egy 10 kg-s kutyának mindössze 0,5 g gyógynövénykeverék az adagja. Már akkor érezni fogod a minőséget, amikor kinyitod a dobozt, ugyanis érezni fogod a gyógynövények mennyei illatát.

Mitől ilyen hatékony a My Bulldog Herbs Bodywell gyógynövénykeverék?

a valódi gyógynövények minden részét tartalmazza GMO mentes alapanyagok vegyszermentes előállítás kutyaherbológus összeállítása műanyagmentes tárolás

Nem tudsz dönteni?

Nézd meg milyen kutyád szőr-
és bőrtípusa

MEGCSINÁLOM A TESZTET

Egy gyógynövénykeverék, ami telis tele van a természet válogatott alapanyagaival. Ne keresgélj tovább, ha kutyád immunrendszerét szeretnéd támogatni! Hidd el, imádni fogjátok a My Bulldog Herbs Bodywell gyógynövénykeveréket!

Tipp tőlem! Így használd, hogy hatékonyabb legyen:

Add a kutyádnak téli időszak előtt valamint a hűvös, csapadékos időszakban kúraszerűen 1 hónapig, normál adagban. Ezt a gyógynövénykeevréket ne forrázd, mivel a csipkebogyóban található C-vitamin így sérül és nem lesz olyan hatékony. Ha semmiképp nem eszi meg kutyád por formájában, akkor keverd kevés kefírhez.

Magyari Detti kutyaherbológus

Miben segíthet még a My Bulldog Herbs Bodywell?

gyenge immunrendszer támogatása bőrproblémák enyhítése szőrhullás mérséklése mancsnyalogatás mérséklése felfázás enyhítése húgyutak egészségének megőrzése

Összetevők:

kasvirág, csipkebogyó hús, csalánlevél, kamillavirág, zsálya.

7 390 Ft