My Bulldog Herbs – BODYPURE – méregtelenítés

Kiszerelés: 50 g
Gyógynövények: petrezselyem, bojtorjángyökér, zsálya, gyermekláncfű, kakukkfű, máriatövis.
Különlegessége: GMO mentes
Használati korlátozás: ne add kölyök (0-6 hónapos kor) és vemhes vagy laktáló kutyának

Milyen esetekben ajánlom a My Bulldog Herbs Bodypure gyógynövénykeveréket?

Akkor válaszd, ha kutyád rendszeresen vagy akár szezonális szed gyógyszereket, kullancsrisztó tablettákat és szeretnéd természetes úton segíteni szervezetét a tisztulásban. A kifejezetten szervek méregtelenítéséről ismert gyógynövényeket úgy válogattam össze, hogy a gyógynövénykeverék segítsen kutyád szerveiből kivezetni a méreganyagokat . Fontos azonban, hogy mindig tájékoztasd az állatorvosotokat arról, hogy kutyád gyógynövényeket is kap.

A My Bulldog Herbs Bodypure gyógynövénykeverék, amit kifejezetten a méregtelenítésre szoruló kutyáknak fejlesztettem

Jogosan merül fel benned, hogy Te nem tömöd a kutyád semmilyen káros anyaggal, mert odafigyelsz mindenre. Vegyszermentes ápolás, helyes táplálás. A mindennapi életünk során viszont rengeteg olyan anyaggal találkozunk mi és a kutyánk is – ivóvíz, levegő, szmog, gyógyszerek, vegyszerek -, amelyek károsak lehetnek, és ha nem segítjük a szervezetet megszabadulni ezektől, akkor letapadnak és idővel nagy galibát tudnak okozni. Ezért megalkottam egy olyan gyógynövénykeverék receptjét, amivel segíteni tudod kutyád szervezetét, hogy megszabaduljon a méreganyagoktól.

Mi a My Bulldog Herbs Bodypure gyógynövénykeverék titka?

Kivételes minőségű gyógynövényeket választottam és nem elégedtem meg a gyengébb minőséggel, ugyanis a begyűjtés, szárítás, feldolgozás módja mind meghatározzák a gyógynövények hatóanyag tartalmát. Éppen ezért kizárólag a legmagasabb minőségű gyógynövények kerülhetnek a My Bulldog Herbs dobozokba. Ez teszi lehetővé, hogy nem kell óriási adagban a kutyád ételére szórnod, ugyanis egy 10 kg-s kutyának mindössze 0,5 g gyógynövénykeverék az adagja. Már akkor érezni fogod a minőséget, amikor kinyitod a dobozt, ugyanis érezni fogod a gyógynövények mennyei illatát.

Mitől ilyen hatékony a My Bulldog Herbs Bodypure gyógynövénykeverék?

a valódi gyógynövények minden részét tartalmazza GMO mentes alapanyagok vegyszermentes előállítás kutyaherbológus összeállítása műanyagmentes tárolás

Nem tudsz dönteni?

Nézd meg milyen kutyád szőr-
és bőrtípusa

MEGCSINÁLOM A TESZTET

Egy gyógynövénykeverék, ami telis tele van a természet válogatott alapanyagaival. Ne keresgélj tovább, ha kutyád szervezete méregtelenítésre szorul! Hidd el, imádni fogjátok a My Bulldog Herbs Bodypure gyógynövénykeveréket!

Tipp tőlem! Így használd, hogy hatékonyabb legyen:

Add a kutyádnak évente kétszer 1 hónapos kúrában, ha általános méregtelenítésben szeretnéd támogatni például vérszívók elleni tabletta, nyakörv vagy csepp használata után. Gyógyszeres kezelés után adhatod 2 hetes kúrában. Allergia esetén a No Itch gyógynövénykeverékünkkel együtt megegyező ideig add.

Magyari Detti kutyaherbológus

Miben segíthet még a My Bulldog Herbs Bodypure?

kellemetlen szájszag megszűntetése bőrproblémák enyhítése szőrhullás mérséklése mancsnyalogatás mérséklése méreganyagok kivezetése a szervezetből méregtelenítő szervek támogatása

Összetevők:

máriatövis, gyermekláncfű, petrezselyemlevél, bojtorjángyökér, kakukkfű, zsálya.

6 390 Ft