Mush Lilac Pulyka-Csirke-Rénszarvas 800g

Fagyasztott komplett BARF menü pulyka, csirke és rénszarvashússal, egyenesen Skandináviából. Egyenként ~25 grammos golyócskákba fagyasztva, az egyszerű porciózásért. A MUSH BARF menükkel az aggódás a megfelelő arányokért immár a múlté! A helyi farmerektől beszerzett egészséges és könnyed pulyka és csirkehúsnak köszönhetően ideális kezdéshez és átálláshoz az első hetekben, a rénszarvas pedig egészen különlegessé teszi ezt a kombinációt.

Kiszerelés 800 g

Részletek

Komplett, fagyasztott barf menü pulyka, csirke és rénszarvashússal. Antibiotikumoktól mentes állatok húsából, régióbeli helyi finn farmerektől származó húsból készült teljes értékű eledel.

A 3 különböző fehérje biztosítja az aminosavak ideális egyensúlyát. Megfelelő arányban és mennyiségben tartalmazza az egészséges étrendhez szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat, valamint a kalciumot és a foszfort.

Finn gyártó partnerünk, a Mush helyi farmerektől szerzi be minden alapanyagát, így biztosítva a húsok, és a belőlük készülő termékek kiemelkedő minőségét.

A Mush nagy gondot fordít a menük vitamin és ásványi anyagtartalmának, kalcium és foszfortartalmának ellenőrzésére. Ennek köszönhetően nem kell aggódnod: minden Mush komplett menü garantáltan fedezi kedvenced szükségleteit és abban is biztos lehetsz, hogy nem viszel be felesleges kalciumot sem.

A MUSH komplett menü akkor jó választás számodra, ha:

  • nem akarsz Te magad menüt összerakni, porciózni, mert nem szeretnél azon aggódni, vajon mindent jól csinálsz -e
  • hiszel benne, hogy a BARF étrend a legegészségesebb kedvencednek, de egész egyszerűen nincs időd kedvenced étrendjét nap mint nap saját kezűleg elkészíteni
  • szívesen állítod össze te magad a menüjét, de vannak napok, amikor jól jön, ha gyorsan kivehetsz valamit a fagyasztóból és 1 perc alatt tálalhatsz igazi ínyenc vacsorát.

Ezért válaszd:

  • Pulyka, csirke és rénszarvashúsos komplett, teljes értékű menü
  • Könnyen, gyorsan porciózható
  • Ellenőrzött fehérje, vitamin és ásványi anyag tartalom
  • Teljes értékű fagyasztott barf menü
  • Antibiotikumoktól mentes, a régióbeli helyi finn farmerektől származó húsból

Adagolás

AJÁNLOTT NAPI ADAG:

a kutya saját testsúlyának 2-5%-a.

Tapasztalatok szerint az ideális napi adag nagytestű kutyáknál inkább 2-3%, kis és közepes testűeknél 3-4% között van az ideális mennyiség.

Leginkább nagy energiaigényű munkakutyáknál, extrém igénybevétel esetén fordul elő, hogy ennél többre van szükség.

ADAGOLÁS:

A visszazárható csomagolásban a fasírthoz hasonló formájú, ~25 grammos golyók vannak. Így az adagolása egyszerű és praktikus. Egyszerűen vegyél ki a zacskóból annyi golyócskát, amennyit aznap adni szeretnél kedvencednek, majd a zacskót visszazárva vissza is teheted a fagyasztóba.

Így nem kell azon aggódnod, hogy meddig tárolhatod a már kiolvadt menüt a hűtőben - mindig csak a napi adagot is kiolvaszthatod.

TÁROLÁS:

Fagyasztva tárolandó.

Humán fogyasztásra szánt élelmiszerektől elkülönítve olvasztandó, olvadás után tálalható.

Állateledel, csak állati fogyasztásra!

Mi van benne?

ÖSSZETEVŐK:

pulyka 40 % (hús, csontos részek, porc), csirke 35 % (hús, zúza, máj, bőr, csontos részek, szív, porc), rénszarvas 20 % (hús, csont, tüdő, porc), zöldség, gyümölcsök és olajok 5 % (spenót, brokkoli, saláta, hidegen sajtolt napraforgóolaj, tojás <1 %

Csont aránya a termékben 8%.

Ez körülbelül ~ 16% csontos húsnak felel meg a menüben, hiszen a csontos húsoknak valójában csupán ~ fele a csont.

Tudtad?

A kalcium mennyisége a különböző csontokban akár nagyságrendekkel eltérhet: a szárnyasokban kevesebb, az emlősök csontjaiban több a kalcium.
Épp ezért lehetetlen konkrét százalékban meghatározni a csont ideális arányát a BARF menükben. A házilag készített BARF menükben ajánlott 15-25% egy általános ajánlás, amely a csontok kalcium tartalmától függően némileg változhat. (Kisebb, néhány %-os eltérés persze egyáltalán nem okoz gondot, de hosszú távon sem a túl sok, sem a túl kevés csont nem ideális.)

Analitikai összetevők:

nyersfehérje 15,7%, nyerszsír 17,2%, nyershamu 2,7%, nedvességtartalom 63,8%, kalcium 0,6%, foszfor 0,4%, energia kJ 914, energia kcal 218, nyersrostok 0,9%

 

3 190 Ft