KONG Classic - 7 cm S

A KONG Classic méltó a nevére. Igazi klasszikus a kutyajátékok között, amely különleges tulajdonságainak köszönhetően ideálisan alkalmas kiadós rágcsálásra és játékra, s ráadásul még snackkel is megtölthető.

A kutyák természetes késztetést éreznek arra, hogy bármit levadásszanak, és jól megrágjanak. A KONG Classic-kel olyan, évtizedek óta ismert és kedvelt játékot kínál négylábú barátjának, melyet kifejezetten ezen késztetés kielégítésére fejlesztettek ki. A KONG-termékek klasszikusakellemes tulajdonságokkal bíró, natúr gumiból áll, s szabályosan hívogatja kedvencét, hogy nagy élvezettel megharapdálja.

A KONG Classic tökéletesen alkalmas az unalom elűzésére, de emellett csodálatosan használható apportírozáshoz is, amikor kedvencével a szabad levegőn tartózkodnak. A kutyajáték egyik különlegessége, hogy előre nem látható módon ugrál , ami még külön is izgató kutyája vadász- és játékösztönére nézve, s tartós elfoglaltságot garantál.

Még érdekesebbé válik kutyája számára a KONG Classic, ha finomságokkal tölti meg - így pl. rágócsontokat vagy más rágósnackeket tolhat a játék belsejébe az azon lévő lyukon keresztül. Így amikor kedvence "két vállra fekteti" a KONG Classic-ot, a finomságot is kiveheti belőle. Gyakran hallani kutyatulajdonosoktól, hogy kedvencük órákon át is képes lelkesen foglalkozni a KONG Classic megdolgozásával. Vagyis ezzel a játékkal biztosított a több érzéket megszólító, "kutyamód kellemes" és tartós elfoglaltság.

A KONG Classic - a rágójáték többi változatához hasonlatosan - több méretben kapható - igazodva ezzel a kutya nagyságához és fajtájához.

A KONG Classic jellemzői nagy vonalakban:

  • Kutyajáték rágásra, apportírozásra és játékra
  • Előre ki nem számítható módon ugrál
  • Finomságokkal megtölthető, pl. rágócsonttal vagy más ropogós snackkel
  • Kielégíti a kutya rágásra és játékra való természetes késztetését
  • Színe: piros
  • Anyaga: natúr gumi
  • Méretek:
    • S max. 9 kg súlyú kutyáknak: kb. Ma 7 x Sz 4,5 x Mé 4,5 cm
2 590 Ft