Happy Smile prebiotikus komplex szájspray

  • Kiszerelés: 100 ml pumpás szórófejjel és védőkupakkal

  • Kölyökkortól: használható: igen

  • Mennyi időre elég: kb. ½ év

  • Illat: frissítő menta

  • Íz: Természetes kókusz

  • Hidegen sajtolt olajok: Kókusz olaj

  • Gyógynövények: Borsmenta

  • Extra hatóanyag: Ezüst kolloid és Grapfriut kivonat

  • Különleges összetevő: Aktivált szén, Szódabikarbóna és Inulin


Újgenrerációs szájspray, ami nélkülözhetetlen minden kutyásnak

Ki ne érezte volna egy-egy reggeli ébredés vagy lakmározás után, hogy kedvencének szájszagával bolygókat lehetne irtani?

Na ugye!
Természetesen őket ez nem zavarja, na de ha ezzel a képességgel adnak egy jókora puszit, akkor már mi is a saját bőrünkön tapasztalhatjuk az "áldásos szagot" : D
Ennek itt és most véget vetünk!
A legtöbb háziállat utálja a fogmosást, a májkrémes fogápolóktól nem igazán lesz friss a leheletük, a legtöbben hozzáadott fluorid van, ami szintén káros lehet számukra. A kutyák egyáltalán nem szeretik, ha a szájukban turkálunk. Az ilyen ujjra húzható dolgokkal leginkább csak maszatolni lehet és jól elkenni a lepedéket mindenhol. Megfelelelően tisztítani aligha.
A fogkefékkel pedig sajnos nagyon könnyen fel is lehet sérteni a fogínyt és az elkent lepedékek, baktériumok komolya ínygyulladáshoz, és később a fogak elvesztéséhez is vezethet.
Így kifejlesztettünk Számotokra egy olyan újgenerációs szájápolót, ami 100% természetes összetevőkből áll, hatékonyan tisztít, fehérít, oldja a lepedéket és a fogkövet, gátolja a plakk képződést, frissíti a leheletet és segít visszaállítani a szájüreg természetes ökoszisztémáját. És persze az íze is kellemes! Hozzáadott fluorid, édesítőszerek és egyéb mesterséges anyagok nélkül.

Lenyelve pedig segít csökkenteni a gyomorégést és az aktivált szénnek köszönhetően a pocakban és belekben található toxinokat is segít kivezetni a szervezetből.

Mitől ilyen különleges a WeLoveBark Happy Smile prebiotikus szájspray?

A hidegen sajtolt extra szűz kókusz olajat tökéletesen kombináltuk az ezüst kolloidal, kiegészítve grapefriut kivonattal és borsmenta olajjal, megtámogatva a szódabikarbóna és az aktivált szén erejével, hogy kutyusod fogai erősek, egészségesek, fehérek és tiszták legyenek, az ínye pedig rugalmas, gyulladásoktól mentes. Ne a szájszag legyen fő illat, hanem kutyád lepedék mentes friss és üde lehelete. Legyen újra divat a millió sok kutyapuszi!

3 590 Ft