Detox-Mix gyógynövénykeverék 300g

A vesét és a húgyutakat támogató gyógynövénykeverék.

Csalánmaggal, galagonyavirággal, csalánlevéllel, mezei zsurlóval, aranyvesszőfűvel készült méregtelenítést elősegítő gyógynövénymix kutyáknak. Kúraszerűen ajánlott az étrend kiegészítésére.

Részletek

Az egymással szinergiában lévő gyógynövények támogatólag hatnak húgyúti problémák és vesebetegség esetén, elősegítik a kutya kiválasztó szerveinek egészséges működését.

A vesét és a húgyutak méregtelenítését elősegítő gyógynövénymix csalánmaggal, galagonyavirággal, csalánlevéllel, mezei zsurlóval, aranyvesszőfűvel és kakukkfűvel készült.

A csalán tápanyagokban az egyik leggazdagabb gyógynövényünk, bioflavonoidokat is tartalmaz, a csalánmag tonizálja a vesét.

A mezei zsurló, népies nevén vesefű - általánosan tisztítja a szervezetet, legfőbb előnye a vese működésének támogatásában rejlik.

TUDTAD-E?

  • A vese fő feladata szervezet sav-bázis egyensúlyának fenntartása és a szervezetben termelődő káros anyagok kiválasztása - ezt a folyamatot támogathatod a vese és a húgyutak egészségének fenntartását elősegítő gyógynövények kombinációjával

TIPP:

  • Célszerű legalább 2 hónapon át kiegészíteni vele kutyád étrendjét
  • A teljes támogatásért a Detox-Mix mellett az étrendet kiegészítheted vitaminokban gazdag spirulinával, vagy bio lucernaporral is
  • Keverd el az eledellel, vagy egy kis mézzel és natúr joghurttal

Alkalmazás

2 hónapos kúrában javasolt, szükség esetén folyamatosan is adható.

Napi adag kalkulátor

A csúszkát mozgatva válaszd ki kedvenced testsúlyát és nézd meg, mennyi az ajánlott napi adag a termékből és meddig elég neki ez a kiszerelés.

< 5 kg23 kg40+ kg5 g / napEz a kiszerelés (80 g)
16 napig elég.

Adagolás

AJÁNLOTT NAPI ADAG:

1g / 5kg

1 mérőkanál kb. 2g

Kúraszerűen ajánlott adni (egy kúra, illetve a kúrák közti szünet időtartama kb. 2-3 hónap).

A megadott napi mennyiség csak általános ajánlás, a napi ajánlott bevitel egyedenként eltérő lehet, függ kedvenced étrendjétől, aktivitásától, életkorától.

TÁROLÁS:

Száraz, hűvös helyen, közvetlen napfénytől óvva tárold.

Mi van benne?

ÖSSZETEVŐK:

csalánlevél, aranyvesszőfű, mezei zsurló, kakukkfű, galagonyatermés, csalánmag

Analitikai összetevők:

nyersfehérje 3,5%, nyersrost 4,5%, nyers olajok és zsírok 0,8%, nyershamu max. 12%, nedvességtartalom max 12%

9 490 Ft