Bio lucernapor 300g

Az immunrendszer támogatója.

Támogatja a vörösvérsejt-képződést és segít egyensúlyban tartani a hormonháztartást - ajánlott szoptatós szukáknak és álvemhesség esetén is. Segíti a kutyák szervezetének savtalanítását. Vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag BIO étrend-kiegészítő, latin nevén Alfalfa - minden táplálék atyja!

Részletek

Magas tápanyag és klorofilltartalmú, vitaminokban gazdag gyógynövény: béta-karotint, biotint, K-vitamint, káliumot, kálciumot, foszfort, vasat és cinket is tartalmaz.

Szerves vastartalma jól felszívódik. Támogatja a szervezet méregtelenítő folyamatait, allergiás kutyák étrendjének kiegészítésére is ajánlott.

Alkalizáló hatásának köszönhetően jól közömbösíti a gyomorsavat.

Támogatja a vércukorszint karbantartását, a vörösvérsejtek képződését.

Szoptató szukák étrendjében is hasznos, elősegíti a hormonrendszer egyensúlyát.

TUDTAD-E?

  • A lucerna nevét eredetileg az araboktól kapta: Al-Fal-Fa - jelentése minden táplálék atyja. Az ókori arabok előszeretettel adták lovaiknak, különösen vemhesség alatt. Azt tapasztalták, hogy sokkal energikusabbak, erősebbek tőle

TIPP:

  • Lucernaporból válassz mindig BIO minőséget, így biztosan elkerülheted a takarmánynövényeknél széles körben alkalmazott peszticid és permetszer maradványokat

Alkalmazás

Folyamatosan, az étrend kiegészítéseként javasolt.

Napi adag kalkulátor

A csúszkát mozgatva válaszd ki kedvenced testsúlyát és nézd meg, mennyi az ajánlott napi adag a termékből és meddig elég neki ez a kiszerelés.

< 5 kg23 kg40+ kg6 g / napEz a kiszerelés (300 g)
50 napig elég.

Adagolás

AJÁNLOTT NAPI ADAG:

1,25g / 5kg

1 mérőkanál kb. 2g

Kúraszerűen, vagy folyamatosan is adható.

A megadott napi mennyiség csak általános ajánlás, a napi ajánlott bevitel egyedenként eltérő lehet, függ kedvenced étrendjétől, aktivitásától, életkorától.

TÁROLÁS:

Száraz, hűvös helyen, közvetlen napfénytől óvva tárold.

Mi van benne?

ÖSSZETEVŐK:

100% bio lucernapor

6 390 Ft