Alpha Spirit macskáknak - IBERIAN PORK ● 75% - 1 kg

PRIMAL SPIRIT IBERIAN PORK 75%

● SZÁRAZ MACSKATÁP IVARTALANÍTOTT CICÁKNAK - 1 KG ●

Zamatosan puha, hipoallergén száraz macskatáp! 

ÖSSZETÉTEL

75% friss ibériai sertés (30% sertés sonka); rizs; őrölt répa; sörélesztő; kurkuma; 0,2% taurin; 0,01% L-karnitin.

NYERSFEHÉRJE 32%
NYERSZSÍR 14%
NYERSHAMU 7%
NYERSROST 4,8%
NEDVESSÉGTARTALOM 18%
KALCIUM 1,6%
FOSZFOR 0,9%


 

Primal Spirit száraz macskatápok igazán izgalmas kulináris élményt nyújtanak: telis-tele friss hússal a pompásan zamatos ízélményért.

Az elsőrangú, friss alapanyagok és a különlegesen gyengéd gyártástechnológia lehetőséget adnak arra, hogy a tápszemek igazán puhák maradjanak - miközben az óvatos, gondos elkészítésnek hála a felhasznált összetevők tápanyagtartalma nem vész el, így nyújtva kirobbanóan húsos és tápláló vacsorát cicádnak minden egyes nap. 

Primal Spirit Iberian Pork 75% alapját a friss ibériai sertéshús adja, így ha cicusod rajong a puha és omlós falatokért, kiemelt figyelmet fordítasz arra, mi is kerüljön kedvenced tányérjába és szerinted is lejárt a hagyományos száraztápok ideje, akkor az Primal Spirit Iberian Pork 75%, kivételesen puha szárazeledelek csak rátok várnak.

Primal Spirit Iberian Pork 75% hipoallergén macskatáp teljesen csirkehús- és gluténmentes, így a legérzékenyebb, allergiás kedvencek számára is ideális választás.

És mivel minden cicus különleges - mi a speciális igényekkel rendelkező macskákra is fel vagyunk készülve! Kedvenced kis testű és gondot okoz számára a kemény falatok ropogtatása? Cicád öreg már, és a fogai nem bírják annyira a strapát, mint egykor? Válogatós, finnyás és valami igazán újat keresel?

Puha falatkáink egyszerűen ellenállhatatlanok! Legyen cicád kicsi vagy nagy, fiatal vagy idős, válogatós vagy az ízek koronázatlan uralkodója - a fejedelmi ízélmény nem marad el!  

Miért ennyire ellenállhatatlan a Primal Spirit Iberian Pork 75% száraz macskatáp?

 

​​

  • mert teljesen csirkehúsmentes, hipoallergén macskatáp
  • mert teljesen gluténmentes
  • mert GMO mentes
  • mert mesterséges színezékektől és ízfokozóktól mentes
  • mert húsliszt felhasználása helyett zamatos, friss húsból készül
  • mert alapját a precízen válogatott, értékes, friss alapanyagok adják
  • mert a hihetetlenül omlós falatok nem extrudálással, hanem különlegesen gyengéd elkészítési móddal nyerik el végleges, fejedelmi formájukat
  • mert a benne lévő zsírtartalom teljes mértékben a természetes hús- és halalapanyagokból származik
  • mert a nyers összetevők a spanyol, helyi beszállítóktól érkeznek

 

Különlegesen gyengéd gyártástechnológia

 

Alpha Spirit - Tenderize technológia"Tenderize" technológia természetesen imitálja a gyomor előemésztési folyamatát. A speciálisan gyengéd elkészítés következtében a falatok pompásan zamatosak, puhák és hihetetlenül omlósak maradnak, mindez pedig az alapanyagok frissességének köszönhető, hiszen kizárólag a saját levük kerül felhasználásra.

A gyengéd gyártástechnológia alkalmazása kimagaslóan értékes eledel előállítását teszi lehetővé, ugyanis gondoskodik a tápanyagok maximális megőrzéséről - mindezt pedig magas hőmérséklet és technológiai segédanyagok alkalmazásának mellőzésével.

Pont, mintha otthon készítenénk! A gyengéd elkészítésnek hála minden falat magas tápértékkel bír - ez hát a kulcs kutyánk egészségéhez.

2 490 Ft