YowUp! Prebiotics joghurt cicáknak 85g

Állatorvos által igazolt prebiotikumokkal. Segíti az emésztést, csökkenti a széklet szagát és erősíti az immunrendszert.


Természetes joghurt, amely az macskájának megfelelő formulával készül, hozzáadott cukor nélkül, laktózmentes és 0% zsírtartalommal. Napi étrend-kiegészítő, tökéletes takarmányhoz keverve vagy közvetlenül a tasakból adható.

Növényi eredetű prebiotikumokat tartalmaz, amelyek kifejezetten a macskákra vonatkoznak, céklából kivonták, és állatorvosi vizsgálatokkal igazolták, hogy megerősítik a macskák számára nyújtott előnyöket: javítják a bélrendszer egészségét, a tápanyag felszívódási folyamatot és csökkentik a széklet szagát.

Ez a joghurt kollagént is tartalmaz, amelynek fő funkciója a feszesség és rugalmasság biztosítása.

Diétájába beépítve lelassíthatja az öregedést és javíthatja közérzetét.

Ugyanúgy, ahogy egy aktív joghurttal teszed magadnak, a mi joghurtunkkal segíted megerősíteni a macskád bélflóráját, növelni az eledeladag nedvességtartalmát, és beépíteni a szervezetbe a macskája egészsége érdekében nélkülözhetetlen mikrotápanyagokat az egészséges állapot elérését.

Napi diéta: Használhatod könnyű reggeliben, étkezés közben köretként vagy desszertként, vicces falatokhoz, uzsonnához, amikor játszol vele, otthon vagy a parkban vagy vacsorára.

Falatozás: Ha szeretnél egy vidám és egészséges pillanatot macskádnak, nincs jobb nassolnivaló egy joghurtnál, amely nem zsírosodik, hidratál, és gazdag és egészséges tápanyagokat biztosít.

Jégkrém: Lefagyaszthatod és nagyon egészséges fagylaltokat készíthetsz, interaktív játékba vagy formába adagolhatod.

Összetétel:Fermentált tejtermékek (laktózmentes joghurt) 95,6%, kukoricakeményítő, 0,6% pektin, 0,5% száraz oligofruktóz és aromák.

Analitika: nyersfehérje: 3,2%, nyerszsírtartalom: 0,1%, nyersrost: 1,0%, nyershamu: 0,8%, nedvesség: 87,6% kalcium: 0,1% Laktóz: <0,1%

Laktóztartalom: < 0,01 g 100 g-ban 100 g-ban Omega 3-at (300 mg EPA + DHA) tartalmaz.

Tárolja hűvös, száraz helyen. Felbontás után akár 48 órát is eláll hideg nélkül, de ajánlott hűtőszekrényben tárolni. Ott 5 napig tökéletes állapotban marad.

Adagolás ajánlás (macska súlya/adag:

1-2 kg 15-30 gramm/nap

2-4 kg 30-60 gramm/nap

4-6 kg 60-90 gramm/nap

> 6 kg 120 gramm/nap

890 Ft