Wolfsblut Grey Peak Cracker - kecske édesburgonyával 225g

A Grey Peak keksz egészséges csemege vagy gyors útközbeni étkezés. A Wolfsblut keksz gabona- és gluténmentes, magas hústartalmú kutyakeksz. A keksz nem tartalmaz iparilag előállított cukrot, színezéket, illatanyagot, attraktánsokat, töltőanyagokat vagy tartósítószereket és kémiai antioxidánsokat sem.

A Grey Peak Cracker falatkák:

- Természetes és fajnak megfelelő

- Gabonamentes

- Gluténmentes

- Sok kecske és lóhúst tartalmaz

- Iparilag előállított cukor, kémiai színezékek, ízfokozók, szója és mesterséges tartósítószerek nélkül.

- Alkalmas allergiások számára is

A Wolfsblut típusú táplálékkal kombinálva a Grey Peak Crackers minden tekintetben egészséges és a fajnak megfelelő étrendet biztosít kutyájának. Ennek az egyedülálló kombinációnak minden összetevője a védence egészségének megőrzését szolgálja. A Wolfsblut Grey Peak Crackers allergiára hajlamos kutyák és allergiás betegek számára is alkalmas.

Összetétel: Édesburgonya (min. 36%), kecskehús (min. 24%), szárított lóhús (min. 24%), lózsír, borsó rostok, kakukkfű, majoránna, oregánó, petrezselyem, zsálya, Immutop® (csicsóka koncentrátum) , burgonyafehérje, borsófehérje, szeder, málna, áfonya, fekete ribizli, bodza, arónia, spirulina, lenmag, csalán, galagonya, ginzeng, gyermekláncfű, ánizs, görögszéna.

Analitika: Nyersfehérje 24%, nyers zsír 16%, nyersrost 3%, nyershamu 7,5%.

Adalékok kg-onként Tápanyag-kiegészítők kg-onként: Vitaminok: Taurin: 1100 mg.

Etetési ajánlás: Jutalomként vagy egy kis uzsonnaként. Ne etesd túl. Friss víznek mindig rendelkezésre kell állnia.

2 790 Ft