Wolfsblut Alaska Salmon Adult - Lazac burgonyával 2kg

Csak természetes alapanyagokból. A lazac táplálékminőségű, fenntartható halászatból származik, és hormon- és gyógyszermentes. Gabona nélkül, mivel nem fordul elő a kutya őse természetes zsákmánymintájában, és egyben az egyik leggyakoribb allergia kiváltó ok a kutyáknál. Nem tartalmaz kukoricát, glutént, szóját, ízfokozókat és mesterséges adalékanyagokat (kivéve vitaminokat és ásványi anyagokat)

A farkasok Észak-Amerika sziklás hegyeiben, a sarkvidéki tundrában, Európa hegyeiben és erdeiben, valamint Közép-Ázsia sivatagain és sztyeppéin vadásznak zsákmányra. Ez biztosítja számukra a húst és tápanyagban gazdag belsőséget, de a zsákmány gyomortartalmán keresztül zöldségeket, gyümölcsöket, bogyókat, gyökereket és gyógynövényeket is. A gabonafélék nem tartoznak ide.

A farkas így jut hozzá a számára szükséges vitaminokhoz, ásványi anyagokhoz, nyomelemekhez, enzimekhez és másodlagos növényi anyagokhoz. Mivel a farkas minden kutya őse, a Wolfsblut száraz kutyaeledelünk a farkas természetes étkezési szokásain alapul. Sok húst vagy halat tartalmaz értékes összetevőket tartalmazó superfoodokkal kombinálva - akárcsak a természetben, gabona nélkül. Szokatlan húsfajtákból és tápanyagban gazdag superfoodokból álló válogatásunk a farkas élőhelyein és a táplálékuk színpompás változatosságán alapul.

A Wolfsblut minden kutyának a fajnak megfelelő és eredeti étrendet kínál, és változatos kínálatával mindenki talál valamit, amit szeret. Az ALASKA SALMON szárazeledel receptje ötvözi a farkas táplálékát a helyes kutyatáplálásról szóló legújabb tudományos ismeretekkel.

Az ALASKA SALMON egyes takarmánykomponenseit állatorvosokkal állították össze, hogy megfeleljenek a farkas természetes zsákmánymintájának és a holisztikus kutyatáplálkozás eredményeinek. Ez teszi egyedivé a Wolfsblut szárazeledelt.

Burgonya: Összetett szénhidrátot és rostot tartalmaz, alacsony zsírtartalmú és 15 különböző vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, például magnéziumot, vasat, cinket és foszfort, valamint nagy arányban tartalmaz káliumot, B- és C-vitamint.

MOS: az élelmi rostok egyike, javíthatja az emésztést és erősítheti az immunrendszert

FOS: a prebiotikus élelmi rostok csoportjába tartozik. Képes egyensúlyban tartani a bélflórát, és a coliform baktériumok természetes antagonistájának számítanak.

A Yucca schidigera a spárgafélék családjába tartozik, és támogatja a szervezetet a káros ingerek ellensúlyozásában.

Az ALASKA SALMON-ban található lazac olyan halászatokból származik, amelyek gondoskodnak a halállományok védelméről, és csak annyit halásznak, amennyit vissza tudnak nőni. A fogáshoz környezetbarát módszereket alkalmaznak. A tenyésztett halakat a lehető legjobb környezetvédelem mellett termesztik.

Összetevők:
Lazac 49% (ebből friss lazac 25%, szárított lazac 18%, lazacolaj 6%), burgonya 20%, barna rizs 15%, rizscsíra, hínár 2,5%,
áfonya 1%, tojás, yucca schidigera kivonat, mannán oligoszacharidok (prebiotikus MOS), frukto-oligoszacharidok (prebiotikus FOS), ásványi anyagok.

Analitika: Nyersfehérje 25%, nyers zsír 15%, nyershamu 6%, nyersrost 2%.

Adalékanyagok: Táplálkozási adalékok: A-vitamin (retinil-acetát formájában) 21871 NE, D3-vitamin (kolekalciferol formájában) 1 471 NE,
E-vitamin (all-rac-alfa-tokoferil-acetát formájában) 710 mg.

Nyomelemek: vas (vas-szulfát, monohidrát és vas(II) aminosavkelát, hidrát formájában) 95 mg, cink (mint cink-szulfát, monohidrát és aminosav cink kelát, hidrát) 150 mg, mangán (mint mangán-szulfát, monohidrát) 36 mg réz (réz-szulfát, pentahidrát és aminosav réz-kelát, hidrát formájában) 15 mg, jód (vízmentes kalcium-jodát formájában) 0,96 mg, szelén (nátrium-szelenit formájában) 0,15 mg.

Aminosavak: taurin 1000 mg, DL-metionin 2126 mg, L-karnitin 82 mg.

Etetési ajánlás:

Testsúly Adag naponta
1 - 5 kg 30 - 90 g
5 - 15 kg 90 - 210 g
15 - 25 kg 210 - 310 g
25 - 35 kg 310 - 400 g
35 - 45 kg 400 - 480 g
45 kg + 480 g +

A megadott mennyiség csak tájékoztató jellegű. A táplálék mennyiségét az életkornak, fajtának és aktivitásnak megfelelően kell beállítani. A
kutyájának mindig rendelkezésre kell állnia friss víznek.


8 290 Ft