Q-4EYE 100 G

LÁTÁST JAVÍTÓ TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ KUTYÁK RÉSZÉRE 

MIRE JÓ A Q-4EYE?

  • javítja a látást, táplálja és védi a nyálkahártyát
  • segíti a szem érrendszerének védelmét, elnyeli a nap káros sugarait, semlegesíti a retinában lévő szabadgyököket, amivel csökkenti a sárgafolt kialakulásának veszélyét, a szürke hályogot
  • biztosítja a szem ideghártyájának fényérzékenységét oldja a szemfenéken lerakódott plakkokat, megelőzi a szemszárazságot
  • enyhíti a fájdalmakat, csillapítja a gyulladásokat

MIKOR JAVASOLJUK HASZNÁLNI?

  • folyamatosan, látászavarral küzdő kutyáknál
  • legyengült, szemműtéten átesett kutyáknál
  • kúraszerűen az idős kutyáknál, szem- és látás ápolás céljából

ÖSSZETÉTEL:

Kiegyensúlyozott összetételű "szem tápláló" vitaminkomplexum, máriatövis kivonat, hidegen sajtolt, magas Omega zsírsav tartalom, máriatövis-, kendermag- és dióolajok.

Lutein: A lutein egy karotinoid, tehát egy természetes színagyag vagy pigment, mely a sötétzöld leveles zöldségekben található meg. Legutóbbi évek kutatásai bebizonyították, hogy fontos szerepet játszik a szem és az érrendszer védelmében. A lutein nagy koncentrációban van jelen a szemben, a retinán található sárgafoltban. Elnyelheti a nap káros ibolyántúli sugarait, és semlegesítheti a szem fényérzékeny részében lévő szabad gyököket. Megfelelő mennyiségű fogyasztása megelőzheti az időskori látásromlást.

A-vitamin: Hozzájárul a megfelelő látás fenntartásához, a cink pedig hozzájárul a látás megőrzéséhez és elősegíti az A-vitamin anyagcseréjét.

Alkalmazás

Elsősorban olyan kutyáknak ajánlott a Q-4eye használata, amelyek szem- vagy látási problémákkal küzdenek.

Adagolás

Ajánlott 1 mérőkanál (5 g) Q-4 eye/10 kg ttkg, kúraszerűen etetni 4-6 héten át.

A kúrák között javasolt szünet 2 hét. A teljes hatását, folyamatos és előírt adagolás mellett, 7-10 nap után kezdi kifejteni.

Lejárat: a gyártási időtől számított egy év.

A gyártási és lejárati dátumok a termék alján kerülnek feltüntetésre.

2.490 Ft
Please select variants first