POKUSA Hemoglobin tabletta (120 db/doboz)

100%-ban természetes alapanyagokból készült táplálék-kiegészítő, nemcsak BARF etetés kiegészítésére.

A termék rendkívül gazdag, úgynevezett hem vasban. A hem vas jobban felszívódik, jobban hasznosul, mint a nem hem vas. A kétféle vas-forma abban különbözik, hogy az egyik növényi eredetű, míg a jól hasznosuló hem vas állati eredetű. Vashiány esetén mindenképpen javallott a termék használata.

A hentes és egyéb húsfeldolgozókból származó húsokból a vágás és feldolgozás során vérveszteség lép fel, így a táplálékként adott nyers húsoknál ez a mennyiség hiányzik, így nem kap megfelelő mennyiségű vasat az állat. Ezt a hiányt hivatott pótolni a termék.

Ajánlott:

  • fejlődő szervezetek, kölyökkutya vagy kismacska esetén mindenképpen ajánlott, ha nyers etetés zajlik
  • vashiány tünetei esetén (fáradékonyság, általános gyengeség, vedlés)
  • műtét után, ami nagyobb vérveszteséggel járt

Összetétel: 100% sertés hemoglobin

Fehérje: 98,51%
Nedvesség: 4,49%

Adagolás / 24 óra:

Kutyáknak és Macskáknak:

10 gramm / 1 kg csontozott hús

Az adagolókanál 2 g-os. Keverjük össze a napi ételadagjával.

A termék elkészítésénél alkalmazott hőkezelés során (130 Celsius fokra hevítés) az Aujeszky-betegséget előidéző sertés-herpeszvírus kezelve lett.

Az Aujeszky-betegségről

Az Aujeszky-betegség elsősorban a sertés - ideértve a vaddisznót is - fiatal korban lázas általános és idegrendszeri tünetekkel, felnőtt korban enyhe légúti tünetekkel vagy akár tünetmentesen lezajló betegsége. A vírus iránt azonban számos más állatfaj is fogékony, bennük a betegség rendszerint erős viszketegségben és elhullásra vezető idegrendszeri tünetekben nyilvánul meg.

Az Aujeszky-betegség iránt az összes emlős állat fogékony, az ember azonban nem. Az Aujeszky-vírus természetes fenntartó gazdája a sertés, minden más állatfaj a sertéstől fertőződik. A betegség a különböző fajokban más és más klinikai tünetekkel jár.

FIGYELEM! Ez az étrend-kiegészítő nem pótolja a megfelelő és változatos étrendet. A megadott napi adagolás kiegészíti a kiegyensúlyozott táplálkozást, annak túllépése nem ajánlott. Gyermekek elől elzárva, száraz, hűvös helyen tartandó. Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.

2 990 Ft
Please select variants first