POKUSA Breedingline Tejpor 1000 grammos

POKUSA - Breedingline Tejpor 500 grammos

Kifejezetten kölyköknek kifejlesztett termék, melyet akár a születés első napjától lehet adni! DHA és ásványi anyag tartalma magas, ezért a kiskutyának a fejlődésében rendkívül hasznos, hiszen segíti a megfelelő immunrendszer kiépítését és hozzájárul a tökéletes fog és csontozat kifejlődéséhez . Szabályozza a kálcium és foszfor háztartást is.

Újszülöttek esetében az emésztési és az ürítési (pisi, kaki) ingerek elindulását az anyakutya szokta stimulálni azzal, hogy nyalogatja és ezzel masszírozza a kicsinye hasát és környékét. Ezért ha az anyakutya esetleg elpusztul az ellés során és kénytelenek vagyunk magunk etetni, akkor rendkívül fontos, hogy a has tájékát 3 hetes korukig minden etetés után, nedves, puha anyaggal gyengéden átmasszírozzuk, ezzel szmulálva az anyakutyát. A víz hőmérséklete legyen kb. 38-40 fokos.

Adagolás:

a legjobb hatás elérése érdekében 1:4 arányban kell összekeverni a port vízzel. (ez 1 adagólókanál és 10 ml vízet jelent)

Az adagolókanál 2,5 grammot mér. Ezt a mennyiséget kel elkeverni 10 ml meleg vízben, NE használjuk forrásban lévő vizet! Keverjük addig, amíg homogén lesz az állaga majd kb. 38 fokra hűátve adhatjuk kiskutyánknak.

Adható mennyiség:

Az újszülött kiskutyát óránként etesük, majd a következő napokban 2-3 óránként. NE FELEJTSÜK EL A MSSZÍROZÁST HA NINCSEN ANYJA!

Tekintettel arra, hogy más kölyköknek fajtájukból vagy méretükből eredően különböző mennyiségre van szükségük, ezért a táplálék mennyiségét az étvágynak megfelelően kell beállítani. Érdemes ezt figyelni!

Etetés átálláskor, vagy kiegészítő táplálás esetén:

5 - 8 hetes korig: 30 ml keveréket / nap / testömegkilogramm (maximum 3%-át a ttkg-nak)

Összetétel:

teljpor, természetes tojássárgája por, fehérjepor, glükóz, zabliszt, vitaminok és ásvyáni anyagok

Analitikus összetétel / 100 g:

Energia: 475 kcal
Fehérje: 21,9 g
Zsír: 27,2 g
Rost: 8 %
Hamu: 6,43 g

Vitamin összetevők / 100 g:

A vitamin: 20000 NE
D3 vitamin: 2000 NE
E vitamin: 200 mg
Kálcium: 23,4 g
Foszfor: 117,5 g
Magnézium: 1,6 g
Nátrium: 0,9 g

Telített zsírsavak / 100 g:

Omega 3 0,6 g
Omega 6 3,2 g
EPA + DHA: 0,14 g

Kálicum osztriga kagylóhéjból: 14,5 g

FIGYELEM! Ez az étrend-kiegészítő nem pótolja a megfelelő és változatos étrendet. A megadott napi adagolás kiegészíti a kiegyensúlyozott táplálkozást, annak túllépése nem ajánlott. Gyermekek elől elzárva, száraz, hűvös helyen tartandó. Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.

5 690 Ft