Marhamenü PLUS, 2,5 kg, Graf Barf

Teljes értékű* nyers menü minden földi jóval marhából. Ideális arányban tartalmaz csontos húst, izomhúsokat, porcos részeket, belsőségeket és zöldpacalt. Kockázott, így pontosan látod a minőségét is. Megsprórolhatod vele a porciózást, kényelmes, ugyanakkor széles körűen felhasználható. Csak étrendkiegészítő hozzáadása javasolt mellé.

Ebben más, mint a Graf BARF marhamenü: Egész húsos marhaszegycsont helyett darált húsos marhaszegycsont van benne, kevesebb zöldpacallal és belsőséggel készült, zöldségek, gyümölcsök és gyógynövények hozzáadásával.

* GRAF BARF hidegen sajtolt hozzáadásával lesz teljes értékű menü a nemzetközi szabályozásnak megfelelően.

Kiszerelés: 2,5 kg

A Graf BARF menük

Hosszú, fáradságos munkával hoztuk el ezeket a menüket nektek. Ezeket akkor is ajánljuk, hogyha a legegyszerűbb megoldások híve vagy a BARF terén, hiszen könnyen adagolható kutyádnak. De ajánlom akkor is, ha csak egyszer-egyszer akarod megúszni a porciózást, vagy ha a már előkészített menüidet pár kockával szeretnéd feldobni.

Ideális arányban tartalmaz csontos húst, húsokat, porcos elemeket, belsőségeket, zöldpacalt, zöldségeket-gyümölcsöket, valamint gyógynövényeket. A német gyártó független intézetekkel és állatorvosokkal, kisállatdietetikusokkal együtt dolgozva a nemzetközi irányvonalaknak megfelelően állította össze a menüit. Mindösszesen étrendkiegészítőt kell hozzáadni.

A marhamenü PLUS

36,5% hústartalommal készül, melyhez 24% pacalt (zöldpacalt, leveles gyomrot, és gyomor húst ), valamint 14,5% zöldséget és gyümölcsöt adnak. A csontos húst darált marhaszegy biztosítja, ami kistestű kutyák számára is könnyen fogyaszthatóvá teszi a menüt. A fennmaradó 14,2% belsőségekből áll, viszont a gyártó ide sorolja a tüdőt is.

Kizárólag marha felhasználásával készült 14 féle összetevőből. A 2,5 kg-os kiszerelésű zacskóból kényelmesen tudsz adagolni kutyádnak.

Összetevők: darált marhaizomhús, zöldségek-gyümölcsök, szív, zöldpacal, levelesgyomor, finomra darált húsos marhaszegycsont, fehér pacal és zsír, máj, tüdő, lép, vese, porcos marhagége hússal, gyomorhús, légcső található benne apró kockákban.

Analitikai összetevők: nyersfehérje: 14%, nyerszsír: 13% nyersrost: 2%, nedvességtartalom: 69%, nyershamu: 2%.

Kiszerelés: 2,5 kg

6.060 Ft
Please select variants first