Lazacfilé darabolt 1kg

Lazacfilé darabok, egyenként fagyasztva - olvaszd ki az aznapi menühöz szükséges mennyiséget mindig frissen. A lazac magas Omega 3 zsírsavtartalma miatt értékes.

Részletek

100% lazacfilé, darabolva. A lazac húsa Omega 3 zsírsavakban gazdag, és ami ennél még fontosabb, hogy emellett Omega 6 zsírsavtartalma sokkal alacsonyabb, valamint telített zsírsavakban is jóval szegényebb, mint tenyésztett társaié.

Érdemes vele kiegészítened kedvenced étrendjét, különösen akkor, ha sok csirkét eszik!

Allergiás kutyáknak kifejezetten ajánlott. Nem jellemző, hogy allergiás reakció alakulna ki rá, sőt a telítetlen zsírsavak a szervezetben természetes gyulladáscsökkentőként funkcionálnak.

Nézd meg az analitikai összetevőket, ahol részletesen elolvashatod, mennyi a termék fehérje és zsírtartalma. A zsírtartalom ismerete hasznos kedvenced étrendjének összeállításában.

Fontos: Bár a lazacot kifilézik, a legnagyobb gondosság mellett is elkerülhetetlen, hogy szálka kerülhessen bele (nyersen etetve ez egy egészséges kutyánál semmilyen problémát nem okoz).

 Ezért válaszd:

  • Omega 3 zsírsavakban gazdag
  • Allergiás kutyáknak kifejezetten ajánlott
  • Könnyen adagolható, darabonként van fagyasztva

Adagolás

AJÁNLOTT NAPI ADAG:

Barf étrend esetén egy felnőtt kutya ajánlott napi eledel adagja összesen a kutya saját testsúlyának 2-4%-a. Felnött kutyáknál a napi adag a gyakorlatban legtöbbször 2-3% között van, nagytestű kutyáknál inkább 2%, kistestűeknél 3% körül van. Kivételes esetben, extrém igénybevétel esetén fordul elő, hogy ennél többre van szükség.

ADAGOLÁS:

Darabonként van fagyasztva, így könnyen rádobhatsz egy-egy szeletet az aznap esti vacsira, ezáltal is egészségesebbé téve azt.

TÁROLÁS:

Fagyasztva tárolandó.

Humán fogyasztásra szánt élelmiszerektől elkülönítve olvasztandó, olvadás után tálalható.

Állateledel, csak állati fogyasztásra!

Mi van benne?

ÖSSZETEVŐK:

100% lazac

Analitikai összetevők:

nyersfehérje 19,9%, nyers olajok és zsírok 11,2%,nedvességtartalom 69,20%

4 190 Ft