Kennel's Favourite Párolt kacsahús 395g

100% kacsahús

100%-ban természetes összetevők. Egyetlen húsforrás. GABONAMENTES. NINCS mesterséges színezék. NINCS mesterséges ízesítő. NINCS hozzáadott szója. NEM tartalmaz hozzáadott tojást vagy tejterméket

A Kennels' Favourite® egy teljesen természetes gabonamentes, nedves eledel kutyák számára, amely 70%-ban valódi regionális eredetű kacsahúst tartalmaz. A Kennels' Favourite® finoman gőzben főzött étel minden fajtájú és korú kutyának. A Kennels' Favourite® esszenciális vitaminokkal, ásványi anyagokkal és olajokkal van kiegészítve; színezéket, tartósítószert vagy aromát nem adnak hozzá.

Összetétel: minimum 70% kacsa, minimum 20% barna rizs, minimum 4% dehidratált sárgarépapehely, minimum 4% dehidratált borsó, ásványi anyagok, minimum 0,60% napraforgóolaj és legalább 0,50% lazacolaj.

Táplálkozási adalékok/kg: A vitamin 3000NE,D3 vitamin 420NE,E vitamin 40mg, Vitamin B Complex 26,3mg, magnézium 127.12 mg, cink 107.14 mg, szelén 0.89 mg, iodine 0.62 mg

Analitikai összetevők: Nyersfehérje 9%, Olajok és zsírok 16%, Szervetlen anyag 3,5%, Nyersrost 1%, Nedvesség 69%.

Ügyeljen arra, hogy mindig elegendő friss ivóvizet biztosítson kutyájának. Kérjük, hűvös, száraz helyen tárolja, közvetlen napfénytől védve. Felbontás után tároljuk hűtve és 48 órán belül fogyasszuk el. A részben használt csomagok le is fagyaszthatók. Lefagyasztás után az étel 30-60 másodpercig mikrohullámú sütőben felolvasztható/melegíthető, de ezt követően 20 percen belül el kell fogyasztani. Szobahőmérsékleten a legjobb, mert finomabb, és még jobban élvezik. Az ételt tiszta tálban tálaljuk. Nettó tömeg: 395 g Alu tetővel ellátott tálcába csomagolva.

A Kennels' Favourite elkötelezett amellett, hogy lehetőség szerint minden összetevőt helyi gazdaságból szerezzünk be, és biztosítjuk a teljes nyomonkövethetőséget. Miközben gondoskodunk kedvencéről, törekszünk az Ön környezetére is, minden csomagolásunk 100%-ban újrahasznosítható anyagokból készül. A gyártóegységet azért hozták létre, hogy kiváló minőségű, 100%-ban természetes alapanyagokból készült kutyaeledeleket szállítsanak Önnek. A kennelek kedvenc termékei a legmagasabb szabványok szerint készülnek. Szorosan együttműködünk vezető táplálkozási szakértőkkel annak biztosítása érdekében, hogy készítményeink kifejezetten megfeleljenek kutyája táplálkozási igényeinek. A négy kulcsfontosságú élelmiszercsoportot egyesítjük: esszenciális fehérjék, gabonafélék és rostok, vitaminok és ásványi anyagok, valamint zsírok és olajok, hogy tápláló, természetes kutyaeledeleket készítsünk.

Napi etetési iránymutatás:

Méret Súly Önállóan adva Szárazeledellel keverve

Mini 5kg alatt ¼ - ½ tálca ¼ tálca

Small 5kg - 10kg ½ - ¾ tálca ⅓ tálca

Medium 10kg - 15kg ¾ - 1 tálca ½ tálca

Large 15kg - 25kg 1 - 1½ tálca ¾ tálca

Extra Large 25kg - 45kg 1½ - 2⅓ tálca 1 tálca 

1 500 Ft