Kalcium-citrát 250g

Kalcium citrát - kutyák és cicák kalcium igényének fedezésére. A kalcium citrátot bizonyos fehérjékre (pl csirke) allergiás kutyák is bátran fogyaszthatják.

A kalcium-citrát a kalcium olyan formája, amely nem irritálja az emésztőrendszert, ezért érzékenyebb emésztésű kutyáknak és cicáknak is ajánlott a napi kalcium igényének fedezésére. Csirkeallergia esetén az ideális kalcium forrás.

Kalcium pótlásra akkor van szükség, ha ha kedvenced HÚST eszik, de csontot nem, vagy olyan étrenden van, amely nem tartalmaz elegendő a kalciumot.

Önmagában a húsban nincs elegendő kalcium a kutyák és cicák szükségleteinek fedezésére, ezért ha nem, vagy csak kevés csontot etetsz , fontos, hogy kalciummal egészítsd ki kedvenced étrendjét.

Ha aggódsz, félted kedvencedet, és nem szívesen adsz neki nyers csontot, vagy valamely más okból nem tud enni csontot (pl idős vagy vesebeteg kutyák), esetleg nem kedveli, vagy nem tolerálja a szervezete - semmi gond, remek megoldás, ha a hús és zöldségek mellett kálcium-citrát formájában biztosítod számára a szükséges kalcium mennyiséget.

Napi adagolás

felnőtt kutya/felnőtt macska: 0,4g/1 testtömeg kg

kölyökkutya/kölyökmacska: 1-1,5 g/testtömeg kg

5 590 Ft