HAL, GARNÉLARÁK és ZÖLDKAGYLÓ párolt menü macskáknak 100g

Párolt menü 90% hallal, 5% garnélarákkal, új-zélandi zöldkagylóporral és spirulinával gazdagítva. Receptúránk a BARF étrend alapelvei szerint, Farkaskonyha szakértői garanciával készült.

Részletek

95% HALBÓL készült párolt menü 5% garnélarákkal, új-zélandi zöldkagylóporral és spirulinával gazdagítva.

Kizárólag etikus gazdálkodásból származó friss húst, bio zöldséget és gyümölcsöt dolgozunk fel, amelyeket kontrollált, alacsony hőmérsékleten párolunk készre az értékes tápanyagok és az ízek megőrzéséért.

Teljes értékű menü felnőtt macskáknak.

TUDTAD-E?

  • A cicád ragadozó emésztőrendszere legkönnyebben a húst tudja hasznosítani. Ezért készülnek a Farkaskonyha párolt menüi is >95% húsból, a méltán népszerű BARF (biológiailag megfelelő nyers étrend) irányelvei szerint
  • A fehérje megfelelő mennyiségén túl kiemelten fontos a bevitt fehérje minősége is - ezért készíttetjük a menüinket biológiailag ellenőrzött gazdálkodásból származó húsból, vagy halakból, vadhúsokból
  • A hidegen sajtolt olaj, amivel nyakon öntjük, az egészséges Omega 3 zsíravakat biztosítja
  • 1 menü = 1 fehérje: ideális allergiás macskáknak, eliminációs diétához is
  • 100% természet garancia: nincsenek fölösleges töltelékanyagok, sem tartósítószerek, ízfokozók - csak az kerül bele, amire szükség van egy teljes értékű menüben

Adagolás

AJÁNLOTT NAPI ADAG:

< 3 kg ~ 100-200 g
3-5 kg ~ 200-300 g
5 kg + ~ 300 g +

TÁROLÁS:

Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve tárolandó.

Felbontás után hűtőszekrényben tárold.

Mi van benne?

ÖSSZETEVŐK: 90% hal, 5% garnélarák, 1,5% bio kókuszpehely, 1% új-zélandi zöldkagylópor, 0,45% sörélesztő, 0,5% bio spirulina, 0,05% bio Ascophyllum nodosum (barna alga), 1,5% ásványi anyagok és sörélesztőANALITIKAI ÖSSZETEVŐK:nyersfehérje 12,86%, nyersolajok és zsírok 10,21%, nyershamu 2,10%, nyersrost 0,35%, nedvességtartalom: 72,84%, kcal: 145,69 kcal/100g

990 Ft