Green Snake plüss kutyajáték, XXL

Bár kívülről még mindig ennivalóak és aranyosak, ezek a plüssjátékok különleges Dura-Tuff belső béléssel és kétrétegű külső varrásokkal rendelkeznek, hogy kutyája új legjobb barátai hosszabb ideig érintetlenül maradjanak. Az XS Invincible Minitől a mi XXL Invincible Snake-ig terjedő választékkal ezek a masszív plüssjátékok minden kutyának készültek, hogy belemerítse a fogát.

DOBÁS, HÚZÁS VAGY ELHOZÁS: Az Invincibles Snakes nagyszerű módja annak, hogy a kutyát kívül-belül aktívan tartsa, különféle közös játék- és tanulási módokkal.

DUPLÁZD MEG A VARRATOKAT ÉS DUPLÁZD MEG A BÉLÉST: Az Invincibles plüss kutyajátékaink egyedi tervezésűek belső Dura-Tuff béléssel és dupla varrott varrással megerősítve a hosszabb napokig tartó interaktív játék érdekében!

NINCS TÖLTS, NINCS LEESHETŐ RÉSZ: Tömésmentesség a játékos és nyüzsgő kutyáknak. Ehelyett az Invincible Snake-ek több sípolót is tartalmaznak, így akár megharapva is több körben dobálhatsz és rángathatsz!

JÁTSSZ BIZTONSÁGOSAN: Egyetlen játék sem elpusztíthatatlan. Ne hagyja a játékokat felügyelet nélkül háziállatokkal. Távolítsa el és cserélje ki a játékot, ha sérült.

7 590 Ft