Fresco Hipoallergén Tréning Snack Mini Bones 150g (Kb.150db) Kacsa

Kiszerelés: 150g

Hipoallergén, monoprotein, natúr termék

Allergiás kutyáknak is ajánlott

Kutyaiskolában és otthoni tréninghez kiváló

Németországban gyártva

IFS minőségi tanúsítvánnyal

Mini csont alakú

Szárított hús jutalomfalatkák

95% kacsahús, 5% természetes glicerin

A Mini Duck Training Bones monoprotein, hipoallergén jutalomfalat a FRESCO Dog-tól ízletes és egészséges tréning jutalomfalatok valódi kacsahúsból.

Kizárólag a legmagasabb minőségű kacsahúst és egy csipetnyi természetes növényi glicerint tartalmaznak, ami utóbbi segít megőrizni a hús puhaságát és nedvességét. Ezek az apró csont alakú falatkák elengedhetetlen kiegészítők tréningezéshez és sétákhoz. Minden csomag kb. 150 darab falatkát tartalmaz, amik a zip lock csomagolásnak köszönhetően végig ízletesek és frissek maradnak.

Mindegy melyik FRESCO tréning jutalomfalatot választod, biztos lehetsz benne, hogy az friss húsból készült, bármilyen adalékanyag (mint kukorica, búza, szója, színezékanyagok, tartósítószerek, húsliszt és más töltelék összetevő) hozzáadása nélkül.

A FRESCO Training jutalomfalatok gondossággal előállított német termékek, és a szigorú IFS minőségi zárjeggyel rendelkeznek. A gondosan kiválasztott valódi hús helyi német forrásokból származik és 100%-osan visszavezethető. Minden FRESCO tréning jutalomfalat termékhez 100%-os elégedettségi garanciát biztosítunk.

Összetevők: 95% valódi kacsahús, növényi glicerin.

Beltartalmi értékek:

Fehérje 35%

Nyers olajok és zsírok 18%

Nedvességtartalom 16%

Nyers hamu 7%

Nyers rost 0,5%

2 020 Ft