Farkaskonyha Marha-Csirke Mix-R 1kg

A Marha-Csirke Mix-R marha és csirkehús és húsos csont darálva. A csirkehúst csonttal együtt darálták bele a mixbe, így remek kálcium forrás. Ideális összetevő vemhes szukák, kölyökkkutyák étrendjében is elválasztáskor, amikor még nem tudnak egészben csontosat enni.

A Mix-R mellé adhatsz zöld pacalt, belsőségeket, és persze ne feledkezz meg a zöldségekről sem.

Nézd meg az analitikai összetevőket, ahol részletesen elolvashatod, mennyi termék a fehérje és zsírtartalma, a zsírtartalom ismerete hasznos kedvenced étrendjének öszzeállításában.

Német gyártó partnerünk helyi farmerektől szerez be minden húst, így biztosítva a húsok kiemelkedő minőségét

Összetevők: 50% csirkehús csonttal együtt finomra darálva, 49,5% marhahús, 0,5% lenmagolaj

Analitikai összetevők: nyersfehérje 14,8%, nyers olajok és zsírok 20,7%, nyershamu 4,12%, nedvességtartalom 58,62%, nyersrostok 2,2%

BARF 1x1 tipp: Barf étrend esetén egy felnőtt kutya ajánlott napi eledel adagja összesen a kutya saját testsúlyának 2-4%-a. Felnött kutyáknál a napi adag a gyakorlatban legtöbbször 2-3% között van, nagytestű kutyáknál inkább 2%, kistestűeknél 3% körül van. Kivételes esetben, extrém igénybevétel esetén fordul elő, hogy ennél többre van szükség.

Kiegészítő eledel kutyáknak.
Felhasználás: Humán fogyasztásra szánt élelmiszerektől elkülönítve olvasztandó, olvadás után tálalható. Tárolási hőmérséklet: -18 °C. Állateledel, csak állati fogyasztásra!  

1.490 Ft
Please select variants first